logo

UA
RU

Виробництво
Виробництво
м. Тараща,
вул. Видна, 66 б
Замовити дзвінок
Якість гарантована виробником!
Сертифікат
Сертифікат відповідності УкрСЕПРО
(Міністерство економічного розвитку і торгівлі України)
  • Cекційні зварні
    огорожі
    від виробника
    Висота секцій
    Висота секцій: от 1 до 3 м
    Фарбування по RAL
    Фарбування по RAL: 10 різних кольорів
    Розміри
    Розміри: індивідуальні та стандартні
    Цинковка
    Гаряче цинкування

Гаряче цинкування

 

 

Гаряче цинкування здійснюється методом занурення. Це означає, що підготовка поверхні і нанесення цинкового покриття здійснюється шляхом занурення конструкційних елементів в ванни, де вони обволікаються певним хімічним складом. Зазначена технологія забезпечує проникнення в усі щілини, отвори елемента, його очищення і антикорозійний захист. Завершальним етапом процесу цинкування є покриття очищеної сталевий поверхні шаром цинку шляхом її занурення в цинковий сплав. Робоча температура ванни для цинкування становить приблизно 450 ° C. У ній відбувається блискавична реакція сполуки цинку і сталі, що призводить до утворення цинкового покриття на поверхні. Структура і властивості покриття залежать від хімічного складу сталевої основи, а також від її товщини і конструкції. При дотриманні певних умов щодо марки сталі, зокрема щодо вмісту кремнію і фосфору, а також при відповідному проектуванні конструкційних елементів, що підлягають цинкуванню, утворюється антикорозійне покриття, яке є стійким до механічних пошкоджень, стирання, ерозії, ударам, не має пористої текстури і має відмінне зчеплення з поверхнею основи.

Технологія процесу гарячого цинкування заснована на принципі дифузії, яка полягає в проникненні атомів цинку в зовнішній шар сталі при її зануренні в розплавлений цинк. Таким чином на поверхні сталевого елемента утворюється залізо-цинковий сплав. Під час вилучення оцинкованого елементу з ванни на зовнішній поверхні сплаву утворюється шар чистого цинку. Цинкове покриття, утворене в результаті гарячого цинкування, має шарувату структуру. Воно складається з фракцій залізо-цинкового сплаву і чистого цинку. Наявність шарів сплаву свідчить про те, що цинкове покриття нероздільно пов'язане зі сталевою основою. Це є дуже важливою особливістю з урахуванням того, що поверхні металоконструкцій під час транспортування, монтажу та подальшої експлуатації піддаються значним навантаженням, які не може витримати покриття, утворене в результаті тільки фізичного ефекту адгезії.

Покриття, що утворюється в результаті гарячого цинкування, має середню товщину від 70 до 150 мікрон. Така товщина достатня для забезпечення антикорозійного захисту металоконструкцій протягом десятиліть. Середня довговічність цинкового покриття становить 30 - 50 років.

Процес гарячого цинкування здійснюється в кілька етапів:

1. Формування

Це підготовка металоконструкцій до хімічної і оцінковочної обробки. На цьому етапі виконуються наступні дії:

  • металеве очищення металоконструкцій;
  • технологічна підготовка металоконструкцій до гарячого цинкування (пророблення технологічних отворів в металоконструкціях для проникнення цинку і хімічних розчинів на всю поверхню, а також всередину металоконструкцій).
  • закріплення металоконструкцій на технологічну балку.

2. Знежирення

На цьому етапі проводиться видалення з поверхні металоконструкцій жирових плям, масел і інших органічних забруднень.

3. Травлення

Травлення - це усунення іржі, нагару, окалин.

4. Ополіскування

Полоскання - усунення соляної кислоти після травлення.

5. Флюсування

Флюсування - збільшення адгезії цинку до сталі. Під час флюсування деталі занурюються в розчин, що складається з солей цинку і солей амонію. На цьому етапі утворюється рівномірна плівка, яка запобігає окисленню до моменту занурення в розплавлений цинк і покращує реакцію «цинк/залізо ».

6. Сушка

Подальша сушка деталей і попередній нагрів покращують реакцію і скорочують час занурення в розплав цинку за рахунок зменшення теплової інерції. У цей момент на поверхні сталі залишається тонкий шар солей флюсування, і деталі готові до занурення в розплав цинку.

7. Оцинкування

Після сушіння металоконструкції переміщаються в ванну з розплавленим цинком, температура якого становить 450С - 460С.

8. Охолодження

Після процесу цинкування металоконструкції занурюються у ванну з водою для охолодження.

9. Розформування

На цьому етапі відбувається зняття металоконструкцій з технологічної балки, поділ на замовлення і обробка. Ручна обробка потрібна для видалення підтьоків цинку.

 
 
Контакти:
Виробництво:
м. Тараща
вул. Видна, 66 б.
Замовлення на сайті:
- грн.

Для придбання передзвоніть нам або надішліть замовлення з сайту заповнивши дані нижче:




Спосіб оплати
    • ПП "ВЕЛТАБУДСЕРВІС"
    • 32687481
    • UA163808050000000026008150659
    • в ВАТ "Райффайзен Банк АВАЛЬ" м. Київ
Спосіб доставки
Замовити
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: